Konserthuset

Stockholms konserthus ritades i början av 20-talet av Ivar Tengbom. De senaste åren har lokalerna genomgått en renovering där Tyréns Arkitekter har jobbat med belysningen. För huvudfoajén har vi tagit fram en specialritad version av Starlight.

Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower ritades av Reflex Arkitekter och invigdes i november 2017. Hotellet ligger granne med Nya Karolinska och har 221 hotellrum.

Taverna Brillo, Stockholm

Taverna Brillo är beläget mitt i de sjudande kvarteren kring Stureplan i Stockholm. Jonas Bohlin som står bakom inredning och miljö har skapat lysande förutsättningar för en livlig atmosfär med utsökt funktion i både bar och matsal.

ABF-Huset, Stockholm

I anrika ABF-huset på Sveavägen i Stockholm finns en ny entré med reception, scenyta och kafé allt för att skapa en framtidens mötesplats. Designat av Codesign.

Luzette, Stockholm

Luzette är beläget i en fantastisk lokal på Stockholms Centralstation. Jonas Bohlin har designat lokal och inredning med inspiration av järnvägsnätet. Detta syns tydligt i den 7 m långa takarmaturen men även i logotypen på menyn.

Hotel Clarion Malmö Live, Malmö

Alldeles intill Malmö Central ligger Clarion Hotel & Congress Malmö Live, en verklig mötesplats för nationella och internationella besökare. Lobbyn har smyckats med Skyline golv- och taklampor. Taklamporna mäter 1×1 meter och även utvalda sviter pryds av Skyline.

Hotel Gothia, Göteborg

Hotel Gothia Towers i centrala Göteborg är ett fyrstjärnigt hotell och ett av Europas största inrymt i tre höghus. I sängpanelen finns Kvadraten, en specialinbyggd armatur med en riktad läslampa under det frostade glaset. Twiggy golvlampa sträcker sig extra högt i rummet.

Hotell Marholmen, Norrtälje

På en ö i Roslagens skärgård strax norr om Stockholm ligger Marholmen. Rummen har möblerats med Galax golvlampa och Butler sänglampa.

Hotel Riviera, Båstad

Hotel Riviera Strand i Båstad byggdes som ett av Sveriges första badhotell i början på 1930-talet. 2015 renoverades hotellet och en ny lampa Decostick ritades för detta ändamål.

Restaurang AG, Stockholm

Restaurangen – Allmänna Galleriet – innehöll tidigare Hallbergs Silversmidesverkstad därav namnet AG som är den kemiska beteckningen på silver. Lokalen har en unik miljö där man har bevarat prägeln av industrilokal med kakel på väggarna. Detta harmonierar med mycket råa och äkta material som spelar tillsammans med bra köttråvaror och duktiga kockar.
Jonas Bohlin stod för förvandlingen och designen.